planum97egeszseg@gmail.com

Tibeti olajos masszázs /Kunye masszázs

A tradicionális tibeti gyógyászat által használt masszázsterápia, melynek során az egész testet masszírozzuk aromaterápiás olajokkal . A test meridiánjait (energiavezetékeit), és akupresszúrás pontjait kezeli. Segít helyreállítani a szervezet harmonikus energiaáramlását, optimális működését, így alkalmas a betegségek kialakulásának megelőzésére.
Erőteljes a méregtelenítő, tisztító hatása, ezért pl. a különböző fogyókúrákban is nagy segítségünkre lehet, speciális olajok használatával. Lazít, frissít: oldja az izmok görcseit, az izületek merevségét. Jótékony hatással van a napi stressz káros hatásaira, a feszültségre, csökkenti a mentális és a fizikai túlerőltetést. Pozitívan hat az idegrendszerre is, alkalmas a depresszió, a szorongás, álmatlanság kezelésére.

Támogatja és erősíti az emésztő-és kiválasztórendszer  működését (ez okozza az erős méregtelenítő hatását), jól alkalmazható  szorulás ellen. A testet energiával tölti fel, jobban bírjuk utána a megnövekedett energiaszint miatt a napi gyűrődést, és még a bőrünket is megfiatalítja.

Következő programunk

2013 TAVASZI Nyugalom Szigete Egészségnap!
Szeretettel várjuk eddigi és leendő kedves vendégeinket június 8-án, a Nyugalom szigete egészségnapunkon!

részletek..