planum97egeszseg@gmail.com

Kínai talp-, kéz-, fejmasszázs

Lazító, testi-lelki feszültséget oldó, harmonizáló, méregtelenítő, anyagcserét serkentő, a szervezet öngyógyító erőit mozgósító masszázs.

A talpmasszázs gyógyító terápia, ma már az orvoslásban is elfogadott (kiegészítő) gyógymód. A természetes gyógymódok célja, hogy támogassák, erősítsék a szervezet saját gyógyító erőit.

A szerv energiaszintjét növeli a talp masszírozása. A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul az anyagcseréje, nyirokkeringése, ezzel mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit.

A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra, gyógyításra is alkalmas. Célja az energetikai egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele.
Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését is.

Diagnosztikai szempontból is jelentős. A talp állapotából látható, milyen létező, vagy kialakuló problémáról van szó. A reflexzóna érzékenysége, fájdalma vagy az ott lévő lerakódás jelenléte azt jelenti, hogy a hozzá tartozó szervben funkciózavar, vagy megbetegedés áll fenn.

A helytelen táplálkozás és életmód következményeként káros anyagcseretermékek szaporodnak fel a szervezetben, és ha nem tudnak természetes úton eltávozni, a szervek károsodnak, a reflexzónákban lerakódások képződnek, a szervezetben energiablokkok alakulnak ki, emiatt romlik a sejtek anyagcseréje, a szervek, szervrendszerek működése.


Következő programunk

2013 TAVASZI Nyugalom Szigete Egészségnap!
Szeretettel várjuk eddigi és leendő kedves vendégeinket június 8-án, a Nyugalom szigete egészségnapunkon!

részletek..