planum97egeszseg@gmail.com

Élethelyzet elemzése kártyavetéssel

„Ghnóthi szeauton, avagy Ismerd meg önmagad!” A delphoi jósda évezredes jelmondata, ami a mai modern világ számára is határtalan igazságot hordoz. Felgyorsult világunkban, a problémák tengerében, a másokkal való foglalkozásunk közepén azt felejtjük el, kik is vagyunk valójában és mit is szeretnénk elérni az életben.

Annak idején a delphoi jósda látnokai a következőket tanácsolták a hozzájuk fordulóknak.
„Ismerd meg önmagad és tudni fogod a sorsodat.
Mert a sorsod te vagy.
Változtass magadon és változni fog a sorsod is.
Fogadd el magadat és el tudod fogadni a sorsodat!
Jellemed és személyiséged alakítja, formálja a jövődet!”

Az önismeret rögös útján nyújt segítséget a kártya, mellyel az élethelyzetek elemzésén keresztül közelebb kerülhetünk önmagunkhoz, jobban megérthetjük magunkat, könnyebben elfogadhatjuk a bennünk lévő pozitív és negatív érzelmi megnyilvánulásokat. Az önmagunkkal való harmónia hatással van a környezetünkre, a körülöttünk lévő emberekre és a velük való kapcsolatainkra, mellyel lehetőségünk nyílik a jobb életminőség elérésére és az érzelmi intelligencia fejlesztésére.

Ősidők óta él bennünk, emberekben a kíváncsiság saját sorsunk alakulása iránt. A jelenlegi élethelyzet megismerésével a kártya segít feltárni a múltbeli rejtett összefüggéseket, mint okokat és utalásokat adhat a jövőre nézve, mint következményeket. Kevésbé érhetnek váratlanul a ránk váró események, fel tudunk készülni rájuk, így növekszik az önbizalmunk és határozott fellépéssel könnyebben érhetjük el a céljainkat.





Következő programunk

2013 TAVASZI Nyugalom Szigete Egészségnap!
Szeretettel várjuk eddigi és leendő kedves vendégeinket június 8-án, a Nyugalom szigete egészségnapunkon!

részletek..