planum97egeszseg@gmail.com

ÉFT

Az ÉFT: Érzelmi Felszabadulás Technikája a test energiarendszerében bekövetkezett vagy épp bekövetkező egyensúlyfelbomlást kezeli a meridián végpontok stimulálásával.

A módszert a kínai orvoslásból az akupunktúrából fejlesztették ki. Az ÉFT az akupunktúrára elve alapján egyszerűen megtanulható hatékony módszer a minket ért negatív hatások megszüntetésére, kopogtatással.

Az ÉFT segítségével mindenki mélyreható fizikai gyógyulást képes elérni függetlenül a tünet milyenségétől a betegség súlyosságától és aktuális fizikai állapotától. A testben lévő fájdalmak betegségek oka a test energiarendszerének nem megfelelő működése egy energetikai blokk kialakulása, ami valami korábban minket ért hatás következménye. A kezelés során megszüntetjük az energetikai elakadásokat függetlenül attól, hogy ez milyen eredetű és mikor keletkezett így visszaállítjuk a normális működést. Az energia rendszered tisztításával megsokszorozod saját képességedet a gyógyulásra.

Az ÉFT tiszteletben tartja az emléket, de kezeli az igazi okot, vagyis a testben fennálló egyensúlyhiányt, energiablokkot. Az energiai rendszer megfelelő működésével saját magad tapasztalhatod meg a tested működésének tökéletességét. Megtapasztalhatod milyen egy új szintről reagálni a Veled történő eseményekre és milyen jó érzés tudatosan vigyázni a fizikai tested egészségére.
Az ÉFT kezelés során az emberi érték, ami a legfontosabb, ami a legmagasabb prioritást kapja. Magasabb, teljesen új szintekre emelkedhetsz általa, a megfelelően működő energetikai rendszered segítségével elkerülheted a mindennapi stressz okozta feszültséget és betegséget.Következő programunk

2013 TAVASZI Nyugalom Szigete Egészségnap!
Szeretettel várjuk eddigi és leendő kedves vendégeinket június 8-án, a Nyugalom szigete egészségnapunkon!

részletek..