planum97egeszseg@gmail.com

Következő programunk

Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket június 8-án, a TAVASZI Nyugalom szigete egészségnapunkon!


Remek alkalom a hosszú téli napok után, a tavaszi fáradtság és a téli depresszió legyőzésére, a test és a szellem felfrissülésére a TAVASZI egészségnap kezelésiből összeállított ízelítőink.


Kipróbálható kezeléseink:
- Biorezonanciás állapotfelmérés. (A tavaszi méregtelenítés előtti állapotfelmérés a méreganyagok felhalmozódásának mértékét mutatja meg a szervezetedben, kimutatja a felgyülemlett mérgek, káros anyagok pontos körét, ennek ismeretében segítséget nyújt neked a legmegfelelőbb méregtelenítő kúra kiválasztásában.)

- Kínai talp-, arc- és kézmasszázs, valamint teljes testmasszázs. (A téli fáradtság utáni testi és lelki felfrissülést szolgáló stressz kezelő masszázs.)

- Tibeti olajos masszázs (Kunye masszázs). (A téli fáradtság utáni testi és a lelki felfrissülést szolgáló stressz kezelő masszázs.)

- Személyre szabott gyógynövény tanácsadás- és a prevenciót szolgáló terápiás készítmények bemutatója. (100 %-ban természetes alapanyagokból készült, kedvező áru gyógynövényes készítmények bemutatója, melyek között megtalálhatod a különféle krémek között: a testápolókat, visszérkrémet, fájdalomcsillapító cseppeket és még sok egyéb terméket, a megelőzést és kezelést szolgálva.)

- ÉFT energetikai kezelés. (A hosszú tél hatására érezhető depresszív állapot kezelése, egy lelkedet és szellemedet megnyugtató, a testben kialakult energetikai blokkokat oldó, nagy hatékonyságú kezelés, melyet hamarosan induló tanfolyamainkon megtanítunk az érdeklődőknek. Ha kíváncsi vagy próbáld ki, amennyiben megszereted, tanuld meg!)

- Urofitnesz. (Intimtorna, egy speciálisan erre a célra kifejlesztett, egyszerű elven működő gép segítségével. A hölgyek intim izmainak erősítésére.)

- Ájurvédás arc-és moxakezelések, (A gyönyörű, pihe-puha arcbőrért, ájurvédikus kozmetikumokkal végzett kezelés ízelítőjével várjuk a hölgyeket.)

- Sorselemzés kártyavetéssel és számmisztikával. (Kíváncsi vagy, mi vár Rád a 2013-as évben? Érdekel, milyen személyes éved van, és ez mit tartogat a számodra? Akkor ne hagyd ki a kártyavetést és számmisztikát. Érdekes, misztikus kóstolót adunk a mágia világából.)


Reméljük rövid ismertetőnk felkeltette érdeklődésedet és kíváncsiságodat. Tarts velünk tavaszi egészségnapunkon, kellemes környezetben a Nyugalom Szigetén, ahol a mindennapi problémák eltűnnek, helyüket a nyugalom és pihenés veszi át!

Szeretnénk, ha Te is megtapasztalnád, visszatérő vendégként pedig újra átélnéd kezeléseink közérzetjavító hatását!

Látogass el pároddal, családoddal és barátaiddal hozzánk a Kerekestelepi strandfürdő területén lévő Egészségközpontunkba, ahol szeretettel várunk Benneteket!

Következő programunk

2013 TAVASZI Nyugalom Szigete Egészségnap!
Szeretettel várjuk eddigi és leendő kedves vendégeinket június 8-án, a Nyugalom szigete egészségnapunkon!

részletek..